L'estand corporatiu del Gremi ha estat una experiència d'èxit

21 jun 2024 | Noticias

El Gremi Fusta i Moble és una entitat professional que impulsa activament tota la cadena de valor de la fusta, treballa en col·laboració amb institucions públiques i privades tant a Catalunya com a la resta del món. Enguany va apostar per un estand corporatiu a CONSTRUMAT que segons valoració dels professionals i empreses participants ha estat una experiència d'èxit.

Macusa i Ecospai valoren que participar en l'Estand Corporatiu els hi ha permès presentar els seus productes i projectes de manera personal als clients i presentar en una fira de referència del sector de la construcció el potencial de la fusta estructural.

Tant Macusa , Ecospai i Fustes Gilabert valoren molt positivament l'experiència i tenen previst repetir-la en 2025.

Entrevista a Macusa

Entrevista a Ecospai

Segons Jordi Solà, per a Neowood, participar a Construmat ha proporcionat un suport ampli del qual ha obtingut beneficis com ara contactes d'empreses interessades en productes de fusta i l'oportunitat de conèixer les novetats del sector i el que és més important, una visibilitat que d'altra manera hauria estat inviable pel cost que representa.

Entrevista a Neowood

Javier Sardà de Pimeslu considera que el cost/oportunitat ha sigut immillorable. Ara li cal afegir seguiment i canalització dels contactes fets i nova informació sobre el sector. A la recepció de l'entrevista del Gremi ja ha tancat una operació comercial la qual no hagués existit si no hagués participat en l'estand corporatiu del Gremi.

Entrevista a Pimeslu

Per a Fusta Framing ha representat l'oportunitat de deixar la seva publicitat a l'estand corporatiu del Gremi Fusta i Moble i arribar als visitants interessats en estructures de fusta de l'edició de Construmat de 2024.

Entrevista a Fusta Framing

En síntesi, l'estand corporatiu del Gremi Fusta i Moble ha ofert visibilitat, oportunitats de negoci, suports als professionals del sector de la fusta i el moble. Repetirem aquesta experiència en 2025. Si necessites més informació, no dubtis a contactar amb el Gremi Fusta i Moble! 😊

Tel. 933.233.200 Mail: maria@gremifustaimoble.cat