Visita a Fustes Gilabert

19 mar 2024 | Noticias

El passat 13 de març, els estudiants del vuitè Curs de Fusta Constructiva van tenir l’oportunitat de visitar Fustes Gilabert SA. La visita va ser guiada pel Sr. Lluís Gilabert, qui ostenta diversos càrrecs importants en el sector de la fusta: és president de FUSTACA, vicepresident d’UNEMADERA, vicepresident del Gremi Fusta i Moble, a més de ser un dels actuals patrocinadors d’aquesta edició del Curs de Fusta Constructiva.

IMG20240313192949.jpg

Durant la visita, Lluís Gilabert va oferir una explicació detallada sobre les diferents tipologies de fusta que es comercialitzen més freqüentment, així com el seu ús en la indústria de la construcció. També va proporcionar una visió sobre la situació actual del mercat de la fusta a Catalunya. Tot i que la construcció en fusta ha anat en augment en els darrers anys a Catalunya per substituir progressivament a l’acer i el formigó, encara està estigmatitzada per mites basats en el desconeixement del material tant per part dels professionals com per la societat en general. És per tant una funció essencial que els professionals sàpiguen transmetre els beneficis que la fusta aportarà a la sostenibilitat mediambiental i a la salut dels seus clients.

Fustes Gilabert és una empresa familiar amb una llarga història que remunta a 1918. Amb unes instal·lacions de 5.000 metres quadrats, l’empresa es dedica a la venda d’una àmplia gamma de productes de fusta. A més, ofereix una varietat de serveis, incloent tall a mida, mecanitzat de tota mena de fustes i cantonetjat. També disposen d’una línia de productes addicionals de ferreteria per satisfer totes les necessitats dels seus clients. La clau de l’èxit de Fustes Gilabert rau en la seva experiència acumulada al llarg dels anys i en l’atenció personalitzada que ofereixen als seus clients.

Més Informació

Més informació Fusta Constructiva

IMG20240313200514.jpg