Coneixes les novetats de Fusta Constructiva del primer trimestre de 2022?

16 dic 2021 | Noticias

El Gremi Fusta i Moble participarà com a partner de la Fira de l'Energia i la Construcció Sostenible, a Vic, que es celebrarà el 17, 18 i 19 de febrer de 2022.

Dins d'aquest context tindrà lloc la primera Jornades Fusta Constructiva de 2022 que es celebrarà el 18 de febrer, on es parlarà de temàtiques d'actualitat i interès per la Indústria de la fusta com ara la formació qualificada, l'economia circular o la digitalització del sector entre altres.

Els visitants a la fira i els participants a les activitats de fusta constructiva podran gaudir de l'espectacular performance del muntatge del Pont dissenyat per LEONARDO DA VINCI entre 1485-1487. L'objectiu és valorar a la fusta que com a material és resistent, flexible, lleuger i de fàcil muntatge.

Curs Fusta Constructiva

A més, l'onze de febrer s'inicia la VI edició del Curs de Fusta Constructiva. La segona sessió serà emesa en directe des de Vic, coincidint amb la Jornada de Fusta Constructiva del divendres. Tothom que estigui interessat, es podrà assistir o connectar-se telemàticament en temps real. El Curs de Fusta Constructiva té per objecte conèixer tot el procés de la construcció amb fusta. Aporta una visió pràctica apropant els participants a la indústria de la construcció actual mitjançant visites tècniques que a més d'una visió pràctica i innovadora del sector fomenten el diàleg amb els professionals més experimentats. Es dona una visió global per familiaritzar-se amb eines de disseny i càlcul que permetran la futura construcció eficient de cases passives en fusta, estalvi energètic, i minimitzar l'impacte ambiental mitjançant la fusta km 0. Si et vols al inscriure al Curs de Fusta Constructiva ho pots fer des d'aquest ENLLAÇ

La jornada del divendres 18 de febrer serà una de les dues sessions prèvies per la celebració del V Congrés de Fusta Constructiva que se celebrarà a Barcelona el mes d'octubre coincidint amb la Setmana de la Fusta. Si vols participar o et cal més informació, pots contactar amb nosaltres a través del telèfon 933.233.200 o demana informació per correu electrònic a maria@gremifustaimoble.cat