Jornades de Fusta Constructiva del 2, 3 i 4 de Juny

12 maig 2023 | Notícies

A Avià, coincidint amb Firhàbitat es celebra una nova edició de les Jornades de Fusta Constructiva patrocinades pel Gremi i empreses del sector com ara SCM, Tallfusta, Vive la Madera, Heco Schrauben Ibérica, Sebastia, Arquima, Macusa, Fustes Gilabert i Cadwork Ibèrica y Latinoamérica.

El 2 de juny, a Firhàbitat, el Gremi celebra el IV Concurs de Construcció Ràpida en Fusta dins de les Jornades de Fusta Constructiva programades per Avià.

La inscripció al IV Concurs de Construcció Ràpida en Fusta és gratuïta. S’organitzaran 4 equips de 5 concursants cada equip. Els participants rebran per primer cop un model que hauran de reproduir amb la màxima precisió a partir dels plànols quan comenci el concurs i que hauran de construir amb en un temps no superior a 8 hores.

Els estudiants acreditats del Curs Fusta Constructiva que siguin concursants obtindran un descompte del 25% en el VIII Curs de Fusta Constructiva.

Altres activitats que inclou la Jornada són les següents:

  • Conferències gratuïtes de l’HybridTim. Els participants d’aquestes conferències tenen transport gratuït des de Barcelona i degudament acreditats i signant, rebran un tiquet amb una reducció del 50% del menú triat.
  • Taller Artesanal amb la participació del Torner de Taradell
  • Visites tècniques a empreses del sector: TALLFUSTA i MACUSA Contacta amb el Gremi Fusta i Moble per a més informació

Inscripció a les Jornades de Fusta Constructiva

Consulta Programa Conferències HybridTim + Visites Tècniques