Conferències HybridTim, a les Jornades Fusta Constructiva 2023, a Avià

22 maig 2023 | Notícies

Les conferències del projecte Erasmus+ HybridTim sobre la formació en construcció en Fusta són gratuïtes. A més, els participants degudament inscrits que hagin signat en el full d’assistència del projecte, obtindran un tiquet amb una reducció del 50% del menú triat i a més poden gaudir de transport gratuït des de Barcelona.

L’objectiu del projecte HybridTim és la cooperació estratègica per a la innovació i l'intercanvi de bones pràctiques que ens ajudin a avançar en la promoció de la construcció amb fusta a través de la formació.

El projecte HybridTim està liderat pel VIA University College (Dinamarca). Participen entitats catalanes – UPC, Gremi Fusta i Moble i House Habitat – i d’altres universitats d’Europa - Vilnius Tech, Vilnius (Lituània), Riga Technical University, Riga (Letònia), TU Wien, Viena (Àustria).

Entre els ponents destacats de les conferències destaquem a Laia Haurie – Doctora en Química i docent del Departament d’Arquitectura de l’EPSEB, Viojleta Sulcine – del VIA University College, Carles Lapeña – director de l’IES Guillem Catà, ... i representants d’empreses catalanes del sector de construcció amb fusta.

Per a més informació, consulta el nostre programa o contacta amb Gremi Fusta i Moble per telèfon (933 233 200) o escriu un e-mail a maria@gremifustaimoble.cat

Per a inscripcions: registra’t al nostre FORMULARI