IV Concurs Construcció Ràpida

23 maig 2023 | Notícies

El IV Concurs de Construcció Ràpida en Fusta es celebrarà el 2 de juny i està organitzat pel Gremi Fusta i Moble i patrocinat pel Gremi Fusta i Moble, Heco Schrauben Ibérica, SCM Group, Tallfusta, Sistach i MACUSA.

Aquesta edició està obert a estudiants de formació professional fusteria, estudiants universitaris d’especialitats constructives, professorat i professionals del sector de la fusta. Els professionals hauran d’acreditar la seva experiència en el moment de la inscripció.

Un cop més Firhàbitat serà l’escenari d’aquest nova edició emmarcada dins de les Jornades de Fusta Constructiva que organitzades pel Gremi Fusta i Moble amb la finalitat d’impulsar la fusta i el relleu generacional dins del sector.

El concurs té per objecte posar en valor i dignificar la construcció sostenible amb fusta a casa nostra, atreure als joves envers la construcció sostenible en fusta i mostrar el talent a les empreses. En aquesta nova edició es seleccionaran 4 equips mixtes de 5 persones cada equip. Els concursants han de reproduir els plànols que se’ls lliuraran a primera hora del mati. Des de llavors, disposen de 8 h o menys per desenvolupar el projecte, ho hauran de realitzar en equip i de manera col·laborativa.

Tots els estudiants – degudament acreditats amb matrícula – gaudiran d’un 25% de descompte per cursar el VIII Curs de Fusta Constructiva i una beca de CADWORK per un curs bàsic 16 hores i a més, hi haurà premis interessants pels equips classificats en primera i segona posició.

  • Info:

https://fustaconstructiva.com/fira-avia/ https://fustaconstructiva.com/concurs-construccio-rapida-fusta/

Vols participar? REGRISTRA’T