Ja pots consultar el programa, reservar espai com a expositor o comprar les entrades pel 5è Congrés Fusta Constructiva

20 sep 2022 | Noticias

Falten menys de dos mesos pel V Congrés Fusta Constructiva, que tindrà lloc el 8 i 9 de novembre al Museu del Disseny de Barcelona i que comptarà amb professionals del sector tan de renom nacional com internacional. A la web del Congrés, ja activa, es pot consultar el programa i el panell d’experts que participaran, també reservar espai com a expositor o comprar entrades per la gran cita del sector de la fusta constructiva.

Si la setmana passada anunciàvem la participació de l’arquitecte de renom internacional Andrew Waugh, aquesta setmana anunciem la participació de tres professionals de referència del sector de l’arquitectura i del de la ciència i tecnologia forestal.

La construcció tindrà un gran pes al Congrés, com no podia ser d’altra forma. Pablo Guindos i Andrew Waugh encetaven el panell d’experts de Construcció i ara el completen altres dos arquitectes: un gallec i un català.

Alfonso Basterra és arquitecte des de l’any 1984 i Doctor des del 1998. Des de la graduació compatibilitza docència, investigació i exercici professional. És Catedràtic de Construccions Arquitectòniques des de 2007 a l’E.T.S. d’Arquitectura de Valladolid.

Jordi Mitjans va fundar Arqbag, un estudi d’arquitectura l’any 2013. Aquest estudi es formalitza com a cooperativa sense ànim de lucre l’any 2017. Des dels inicis ha mantingut un fort vincle amb la recerca aplicada dins la universitat (ETSAV - UPC).

Entre el panell d’experts del sector forestal comptarem amb la Roser Manejà, directora adjunta de recerca del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC). Manejà és també professora associada al Departament de Geografia UAB i forma part de l’equip impulsor de l’Estratègia de la Bioeconomia de Catalunya 2030.