Fusta Constructiva a Firhàbitat

Fusta Constructiva a Firhàbitat

Enguany, el Gremi Fusta i Moble participarà a Firàbitat - que arriba ja a la 4a edició. El Gremi organitzarà novament una Jornada de Fusta Constructiva el 10 de maig de 2024. En aquesta jornada es realitzaran activitats com per exemple:

- Tallers per als estudiants d'FP Fusteria de Grau Mitjà

- Concurs de Construcció Ràpida en Fusta per als estudiants de Formació Professional de Grau Superior i estudiants de grau o posat grau d'especialitats constructives com a Arquitectura o Enginyeries coordinats per professors o professionals voluntaris en equips. Aquí et deixem informació de l'edició de 2023: https://www.gremifustaimoble.cat/es/publicaciones/detalle/ganan-las-chicas
Aquests tallers són importants perquè permeten als estudiants desenvolupar habilitats pràctiques, millorar la coordinació i familiaritzar-se amb l'ús de les eines de fusteria.

- Xerrades sobre temàtiques d'interès en la cadena de valor de la fusta.

En breu publicarem el programa.


Per part seva, Firhàbitat ofereix un espai expositiu per aquells expositors que vulguin donar visibilitat a la seva empresa o marca. Les empreses associades al Gremi Fusta i Moble disposen de condicions especials si realitzen la seva contractacció primerenca.

Per a més informació sobre aquest esdeveniment podeu contactar amb Maria Fernandez Alonso del Gremi Fusta i Moble, bé per telèfon, 933.233.200, o per correu electrònic a comunicació@gremifustaimoble.cat

Detalls

Data/es

Del 10 05 2024 al 2024-05-12

Hora

TOT EL DIA

Lloc

AVIÀ
Més informació