Curs Iniciació: Instal·lació de Fusteria Constructiva

Curs Iniciació: Instal·lació de Fusteria Constructiva

El Gremi Fusta i Moble col·labora en l'organització d'un Curs Iniciació: Instal·lació de Fusteria Constructiva amb l'Agència de Desenvolupament del Berguedà realitzat a MACUSA, Maderas Cunill. L'objectiu del Gremi Fusta i Moble, en aquest curs, és col·laborar i facilitar la inserció laboral de fusters. A hores d'ara, estem davant d'una manca de relleu generacional i es necessiten fusters, ebenistes, instal·ladors de parquet, operaris qualificats i experts en construcció en fusta. Aquest curs ha estat subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals.

El Gremi Fusta i Moble s'ha encarregat de la selecció del professor, Joan Rio, professor de fusteria de l'Institut de F.P. Miquel Martí Pol i conjuntament amb ell i d'en Josep Formentí - tècnic assessor de la familia de FP Fusteria - ara jubilat -del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya - s'ha elaborat el temari. Des del Gremi Fusta i Moble no es descarta l'actualització continuada d'aquest temari per tal d'oferir altres accions formatives similars a ajuntaments o associacions que ho puguin requerir.

Enguany, el curs es fa a la seu de l'empresa MACUSA, Maderas Cunill SA, que ha cedit les seves instal·lacions pel curs de fusteria bàsica i ha permès que els alumnes puguin visitar el taller i la resta de les instal·lacions per tenir un coneixement més ampli del dia a dia de la feina en una empresa fustera. Comercial Técnica Boira i SIGA han posat a disposició d'aquesta iniciativa les eines, cintes i adhesius per realització d'activitats pràctiques.

ORGANITZA

 

 

 

 

 

COL·LABOREN I PATROCINEN

Gremi de la Fusta i Moble

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detalls

Data/es

Del 22 09 2023 al 2023-10-02

Hora

9 a 14 h

Lloc

MACUSA. Poligon Industrial Cantallops, s/n, 08611 Olvan, Barcelona
Més informació