Ets estudiant i vols gaudir d’un 25% de descompte al VIII Curs de Fusta Constructiva?

27 abr 2023 | Notícies

En el context de Firhàbitat - fira que creix amb l’objectiu de convertir-se en la plataforma de referència per donar a conèixer l’enginyeria de la bioconstrucció i l'eficiència energètica – s’acolliran diferents activitats de Fusta Constructiva organitzades pel Gremi Fusta i Moble.

Entre aquestes activitats està el IV Concurs de Construcció Ràpida en Fusta que es celebrarà el 2 de juny de 2023 a l’Av Francesc Macià s/n d’Avià (Berguedà).

Les edicions del Concurs de Construcció Ràpida en Fusta neixen a partir del Conveni que té el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb el Gremi Fusta i Moble per incentivar la Formació Professional qualificada perseguint els següents objectius:

  1. Posar en valor i dignificar la construcció sostenible amb fusta.
  2. Incentiva a les noves generacions envers la construcció sostenible en fusta.
  3. Mostrar a les empreses i a la societat en general el talent de les persones joves que estan estudiant alguna especialitat relacionada amb la construcció amb fusta.

Per aconseguir aquests objectius els participants s’organitzen en equips de procedència mixta (universitat-formació professional-empresa).

TB MF 270423.jpg

Participen 4 equips que hauran de reproduir un model que rebran per primer cop quan comenci el concurs i, a partir dels plànols en un temps no superior a 8 hores ho hauran de reproduir amb la màxima precisió.

En aquesta edició, tots els estudiants que siguin concursants estaran becats amb un 25% del cost de la inscripció al Curs de Fusta Constructiva. Per més informació pots contactar per e-mail amb formacio@gremifustaimoble.cat o trucar al 933 233 200.

Entre tots els inscrits – tant en la categoria d’estudiants com en la categoria de professionals - l’organització farà un sorteig i es seleccionaran els participants. A la finalització del concurs, els estudiants que hagin concursat rebran l’acreditació a presentar en el moment de la inscripció al VIII Curs de Fusta Constructiva per aplicar el descompte en funció de la seva modalitat d’inscripció.