El Gremi Fusta i Moble becarà a un alumne del 6è Curs Fusta Constructiva

19 gen 2022 | Notícies

El pròxim 18 de febrer s’inicia la sisena edició del Curs Fusta Constructiva, aquest cop amb una novetat important: el Gremi Fusta i Moble, impulsor d’aquest curs referent en el sector de la fusta constructiva, becarà a un alumne per la totalitat del Curs.

La beca, valorada en 3.100 euros, permetrà al guanyador estudiar la totalitat del curs, que ofereix una visió tècnica, pràctica i comprensiva de tot el procés constructiu de la fusta: des de la fusta d’origen fins la seva aplicació constructiva passant pel disseny, càlcul, transport, muntatge i acabats.

Requisits per optar a la beca

Com es triarà al guanyador de la beca? Per poder ser beneficiari de la beca, s’hauran de complir una sèrie de requisits com, per exemple, estar matriculat als 4 mòduls, garantir l’assistència presencial a totes les classes i sortides (aportar justificant mèdic en cas contrari), tenir experiència en tasques administratives demostrable i dominar el paquet Office. A més, aquells que optin a ser becats hauran d’enviar el Currículum i una carta motivacional a la direcció acadèmica del Curs, formada per la Greta Tresserra i el Jorge Blasco. Seran ells els encarregats de triar guanyador/a.

L’alumne que obtingui la beca tindrà unes tasques encomanades, com obrir i tancar la sala virtual del Gremi i fer d’interlocutor entre la direcció acadèmica, professors, alumnes i administració.

Per més informació, escriu-nos a formacio@gremifustaimoble.cat o truca’ns al telèfon 933 233 200.