El Curs Fusta Constructiva s'inicia al febrer amb importants novetats

25 gen 2024 | Notícies

Al febrer comença el Curs de Fusta Constructiva amb novetats molt interessants. Per exemple, aquesta edició inclou accés a la plataforma de formació en línia dels cursos d'iniciació al CADWORK.

Tots els estudiants inscrits al Curs de Fusta Constructiva podran fer ús de llicències de CADWORK mentre duri la seva condició d'estudiant amb l'objectiu d'aprendre l'ús d'eines digitals de disseny i muntatge d'estructures de fusta més demanda al sector.

Hi ha diferents modalitats d'inscripció, algunes de les quals es pot aplicar bonificacions parcials o totals sobre el cost del curs com és el cas que aplica al crèdit de formació de treballadors assalariats a través de FUNDAE.

Els professors del Departament d'Educació també tenen condicions especials en tramitar la seva inscripció. La condició d'estudiant s'aplica a aquells estudiants amb matrícula vigent així com a aquells que puguin acreditar que han finalitzat els seus estudis a les promocions 2022 i 2023.

Les empreses i professionals associats gaudeixen de condicions especials a la seva inscripció.

Per saber-ne més, contacta amb la responsable de formació del Gremi per rebre una atenció personalitzada. Et deixem els detalls de contacte a continuació:

Telèfon 933 233 200 E-mail: formacio@gremifustaimoble.cat