L’evolució de la fusta constructiva: construir en alçada i digitalització

13 oct 2021 | Notícies

L’evolució de la fusta constructiva, tant nacional com internacionalment no es pot entendre sense conèixer els avenços en digitalització. Per parlar-nos d’eines de digitalització al IV Congrés Fusta Constructiva parlarem el pròxim 20 d'octubre, a les 13.00 hores, amb l’Adrián Eiras, Enginyer forestal amb més de 15 anys d'experiència en el sector de la construcció en fusta. Des de 2008 exerceix el seu treball en el grup CADWORK, en labors d'implementació del programari, formació i assistència tècnica, sent en l'actualitat codirector de CADWORK Ibèrica & Llatinoamèrica.

Digitalització

La digitalització ha ajudat també a que la construcció en alçada i amb fusta no sigui només un somni llunyà, de fet és una realitat a Catalunya. El Xavier Humet, Arquitecte Tècnic i Enginyer d’Edificació, amb 44 anys d’experiència amb Direccions d’Execució d’Obres explicarà al Congrés com és un muntatge d’un edifici de fusta de 7 plantes d’alçada amb panells de CLT (19 d'octubre, 10 hores).

Un altre arquitecte, l’Alfons Tornero, de la Boqueria Taller, presentarà el 19 d'octubre, a les 11 hores, el projecte de cooperativa d’habitatges La Balma, edifici plurifamiliar de 20 habitatges que des d’aquest any 2021 ja té habitants. Per estar al dia sobre fusta constructiva, només t’has d’inscriure al Congrés aquí.

Més informació