Visites Tècniques

21 maig 2023 | Notícies

Amb l’objectiu de conèixer més a prop la indústria i entendre millor el procés constructiu, el Gremi Fusta i Moble organitza el 3 de juny unes visites tècniques per a professionals i públic en general a empreses catalanes. Aquestes visites són de gran interès perquè permeten conèixer com treballen i el valor afegit de la industria. El Gremi posa a disposició dels inscrits a les visites un autococar que els portarà des de d'Avià a les visites.

En aquesta edició, s’han triat dues empreses expositores:

  1. Tallfusta és una empresa catalana pionera en el sector de la construcció amb fusta. Amb més de 75 anys d’experiència en el sector, l’empresa està preparada per satisfer aquestes noves necessitats oferint als seus clients una àmplia gamma de productes i serveis per la realització de tot tipus d’estructures de fusta. La construcció industrialitzada d’habitatges amb fusta és la nova línia de negoci desenvolupada en els últims deu anys. Ignasi Caus, gerent de Tallfusta, ens explicarà sobre la línia de construcció industrialitzada en fusta en la que s’ha especialitzat al llarg de l’última dècada.

  2. MACUSA (Maderas Cunill, SA), és una empresa familiar amb més de 60 anys d’experiència en el sector de la fusta. Els seus inicis es troben en l’explotació forestal als anys 50. Actualment Macusa ha esdevingut una empresa especialista en l’execució de tot tipus d’estructures de fusta. La vista està conduïda per Xavi Guitó, gerent de MACUSA que ens explicarà com s’aborda a MACUSA la construcció eficient amb fusta industrialitzada.