Projecte TITULA’T: converteix la teva experiència professional en titulació oficial

03 mar 2021 | Notícies

El Gremi Fusta i Moble fomentarà el reconeixement de l’experiència laboral dels treballadors del Sector, a través dels Certificats de Professionalitat, i la incorporació dels que s’hi vulguin integrar mitjançant la Formació Professional.

El Projecte Titula’t és una acció creada i dinamitzada pel Gremi Fusta i Moble que té per objectiu incrementar el nombre de professionals del Sector amb una titulació oficial, així com acompanyar els treballadors i autònoms amb experiència a l’obtenció dels Certificats de Professionalitat que acreditin la seva competència.

Acord amb la Generalitat de Catalunya

Per a la posada en marxa del projecte i la realització del seu seguiment, el Gremi Fusta i Moble ha signat un Acord de Col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que permetrà la validació de les diferents qualificacions professionals reconegudes per l’Institut Català de Qualificacions Professionals (ICQP), que és l’òrgan tècnic que s’encarrega de definir i proposar, en l’àmbit de Catalunya, un sistema integrat de qualificacions i Formació Professional.

El Gremi Fusta i Moble s’ha proposat facilitar el suport i assessorament adequat als interessats en el projecte TITULA’T, mitjançant accions formatives si s’escau, amb l’objectiu que el personal laboral i autònoms del Sector pugui gaudir d’una titulació oficial en base a la seva experiència i si és el cas, formar-se a través dels anomenats itineraris formatius.

Està prevista una propera presentació virtual del Projecte Titula’t per a tots aquells que n’estiguin interessat. Si hi voleu assistir envieu mail manifestant aquest interès a: secretaria@gremifustaimoble.cat