La distància no ens atura; els reptes, tampoc!

21 jul 2020 | Notícies

El GREMI FUSTA I MOBLE de Catalunya actua, malgrat la complexa situació sociosanitària i econòmica, contribuint a la connexió de tota la cadena de valor de la fusta amb la societat catalana. Una de les branques més actives, que està creixent de manera espectacular actualment, és la construcció sostenible i eficient amb fusta.

VC-Gremi1-mod-768x433.jpg

Avui, 21 de juliol 2020, estem reunits amb l’equip tècnic i els responsables polítics de l’ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda, que ha confiat al GFiM la realització d’una pèrgola fotovoltaica espectacular i exemplaritzant, per ubicar en el Parc Central d’aquesta població pionera en l’ús urbà de les energies eficients i renovables.

Vc-Gremi-mod-768x484.jpg

El projecte de la pèrgola fotovoltaica, basat en el projecte Acerifolia de Manel Monllaó i de Ferran Moreno, alumnes del Departament de Fusta de l’Escola Industrial de Sabadell, està dissenyat i calculat pels arquitectes Josep Bunyesc i Jorge Blasco, membres de PROFUSTA, i realitzat per l’empresa TALL FUSTA, especialitzada en la construcció en fusta.