House Habitat patrocina dos blocs de contingut al 6è Congrés de Fusta Constructiva

09 nov 2023 | Notícies

El 6è Congrés Fusta Constructiva, que se celebrarà el 29 i 30 de novembre, al Campus Nord (UPC) tractarà entre altres temàtiques de nous models de Convivència i de salut.

Tots dos blocs estan patrocinats per HOUSE HABITAT empresa especialitzada en construcció de cases de fusta saludables i eficients energèticament, basades en l’arquitectura bioclimàtica amb materials ecològics.

La fusta, nous models de convivència aportaran la seva experiència els següents ponents:

  • David Juárez, arquitecte. Membre fundador i administrador en STRADDLE3 CONSTRUCTORS SL. Coautor projecte 'A prop' d'habitatges socials temporals construïts a Barcelona

  • Diego Carrillo, arquitecte. Cofundador de CELOBERT, cooperativa interdisciplinària d'arquitectura compromesa amb la transició ecològica i el dret a l'habitatge. Coautor l'edifici de cohabitatge CIRERERS, guardonat pels Advanced Architecture Awards 2022 de Rebuild, en la categoria de sostenibilitat.

  • Pol Massoni, arquitecte. Cofundador de LACOL Cooperativa. Treballa l'arquitectura per la transformació social integrada a l'entorn en paral·lel a la societat. El projecte arquitectònic de La Borda ha estat guardonat amb el premi emergent Mies van der Rohe 2022 pel projecte arquitectònic d'habitatges cooperatius. La Borda. Model de copropietat, cogestió de recursos i capacitats compartides.

  • Daniel López, arquitecte de l'Institut Municipal de l'Habitatge i Rehabilitació (IMHAB). Expert en construcció industrialitzada d'obra nova residencial plurifamiliar. Les promocions d'HPO de l'Ajuntament de Barcelona aplicant criteris de construcció industrialitzada i de baix impacte ambiental.

I a Fusta i Salut participen els següents experts:

  • Sònia Hernàndez Montaño, arquitecta. Màster en Bioconstrucció. Fundadora de l'estudi Arquitecturasana.com on assessora entitats públiques i privades en la introducció de criteris de salut en la construcció. Membre de junta de les associacions ANSA i AUS. Directora del postgrau d'Arquitectura Saludable i Bioconstrucció de l'escola Sert. Tutora del Màster de Bioconstrucció del IEB.

  • Carles Labèrnia, arquitecte Tècnic. Graduat en Enginyeria d'Edificació. Màster en Diagnosis, Patologies i Tècniques de Rehabilitació del Patrimoni Arquitectònic. Màster en Bioconstrucció IBN-UdL-ITL. Especialista en mesures de paràmetres de Bioconstrucció IBN-IEB. Tècnic Associat al CTFC (Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya

  • Elisabet Silvestre, doctora en Biologia, màster en biologia humana. Màster en bioconstrucció. Professional en hospitals i centres sanitaris. I Cap del Servei de Citogenètica I Biologia Molecular. Experta en Salut Ambiental, biologia humana. I habitat. Assessora en criteris de salut en rehabilitacions, construccions i bio hàbitat.

Tots dos blocs conclouran en una taula rodona en la qual participaran els mateixos ponents liderada i moderada en el primer cas per Ignasi Caus – gerent de Tallfusta – i en el segon cas per Pere Linares – gerent de House Habitat i patrocinador d'aquests dos mòduls.

Inscripcions