Gairebé 70 persones van aprendre més sobre Cadwork al Parlem de Fusta

23 abr 2021 | Notícies

Dimarts passat 20 d'abril va tenir lloc una nova sessió virtual de Parlem de Fusta en la què es van presentar les novetats del programari BIM per a la construcció en fusta i a la qual es van inscriure 68 interessats.

Manuel Ballesta, Enginyer de Camins, Canals i Ports, especialista en modelatge, càlcul i anàlisi d'estructures pel mètode dels elements finits, actualment enginyer de suport i desenvolupament en Dlubal Programari GmbH a Alemanya, va presentar RFEM l'eina de modelatge, càlcul i disseny d'estructures de fusta per mitjà d'anàlisi estructural amb el mètode dels elements finits.

Adrián Eiras, Enginyer forestal amb més de 15 anys d'experiència en el sector de la construcció en fusta i que des de 2008 exerceix el seu treball en el grup CADWORK, implantant el programari BIM 3D CAD/CAM de referència en les empreses del sector, va presentar el programari CADWORK, eina fonamental de les empreses per a construir digitalment en entorn BIM i obtenir de manera automatitzada la informació precisa que necessita la fabricació industrialitzada.

Totes dues empreses col·laboren en el Curs de Fusta Constructiva, curs d'especialització en construcció en fusta organitzat pel Gremi Fusta i Moble de Catalunya amb l'objectiu de capacitar a professionals, industrials i persones interessades a ser pioners tecnològics i competitius en un mercat emergent. Dlubal Programari GmbH i CADWORK participen amb la cessió de llicències als alumnes inscrits en Fusta Constructiva en condicions molt avantatjoses.

Pots contactar amb nosaltres a través de formacio@gremifustaimoble.cat per a rebre més informació sobre el curs de Fusta Constructiva, o bé, per a rebre informació sobre les pròximes sessions de Parlem de Fusta. O, si et vas perdre la sessió, contacta amb nosaltres i t'enviarem les presentacions de Manuel Ballesta i Adrián Eiras.