Exitosos tallers a les II Jornades Fusta Constructiva

09 jun 2022 | Notícies

Les II Jornades de Fusta Constructiva celebrades a Avià també han tingut la seva part pràctica. Així, en dos dies han tingut lloc tres tallers, tots amb un gran èxit de participació.

El dia 3 el personal assistent va poder participar en dos tallers. El primer, Blower Door, va ser impartit per l’Oliver Style, de Praxis Resilient Buildings, i reconegut professional del sector. El taller va demostrar els avantatges de la reducció de les infiltracions d’aire exterior en les construccions de fusta.

El segon, Wood Markets, va tractar sobre com la transformació digital pot ajudar a la indústria de la fusta. Aquest taller, que va causar molt bona sensació entre les persones assistents, va estar a càrrec de l’Ester Blanco, enginyera de Forests.

Dissabte, 4 de juny, vam poder gaudir del Taller d’Artesania del reconegut Alireza Doustani, mestre artesà en marqueteria fina de fusta, escultor en fusta amb 40 anys d'experiència desenvolupada entre Espanya i l’Iran, membre de la “Honorable Confraria de Mestres Fusters” de Barcelona i mestre artesà per la Generalitat de Catalunya. El taller va ser de dues hores i es va poder assistir de forma telemàtica i presencial.

1