El 18 de febrer estrenem la 6a edició del Curs Fusta Constructiva amb importants novetats

17 gen 2022 | Notícies

El Curs Fusta Constructiva es consolida amb una nova edició, la sisena, que s’iniciarà el pròxim 18 de febrer, tot coincidint amb la Fira de Vic. La primera sessió serà oberta a tothom.

Aquest curs permet una visió tècnica, pràctica i comprensiva de tot el procés constructiu de la fusta: des de la fusta d’origen fins la seva aplicació constructiva passant pel disseny, càlcul, transport, muntatge i acabats.

Compta amb la participació dels arquitectes més experimentats en la construcció en fusta, amb les aportacions de constructores especialitzades en aquesta metodologia, amb la col·laboració d’empreses proveïdores de productes i serveis complementaris, així com amb la intervenció dels organismes tècnics especialitzats en el món de la fusta.

aquesta nova edició constarà d’un any (250 hores). També es podrà estudiar o de forma presencial o telemàticament en temps real, amb una setmana de descans al mes.

La direcció acadèmica d’aquesta sisena edició està formada pels arquitectes Jorge Blasco i Greta Tresserra, que també impartiran algunes classes del curs. El Curs també comptarà amb altres reputats professionals del sector, com els arquitectes Josep Bunyesc i Irene Jimeno (Tocamadera), la doctora Laia Haurie o el certificador Passivhaus Oliver Style, entre d’altres.

Com en d’altres edicions, es realitzen visites a les principals empreses del sector de la fusta i la construcció, amb la possibilitat de posterior contractació. Totes les persones inscrites al curs ingressen a la Borsa de Treball del Gremi Fusta i Moble, la més requerida i especialitzada en el sector de la fusta del país.

Es pot optar a cursar el Curs complet o a matricular-se només en algun mòdul. L’enllaç per inscriure’s al curs és el següent: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjxDjWbcTcpcCNftnCER4GHRmocAD1BeheoCsivroHjhgeLQ/viewform?usp=send_form