Així va ser l’Experiència BoiraCT, la fira especialitzada del Sector de la Fusta de Boira Comercial Tècnica

22 jun 2023 | Notícies

Més d’un centenar d’assistents han visitat el 15, 16 i 17 de juny la 4a edició de la fira especialitzada del sector de la fusta de Boira Comercial Tècnica amb la col·laboració d’SCM i el Gremi Fusta i Moble.

L’experiència BoiraCT s’ha dividit en 3 jornades de demostracions tècniques amb més de 30 firmes expositores i demostradores de renom del sector. A més de comptar amb l’assessorament i guia de tots els tècnics i comercials de Boira.

EXPERIÈNCIA BOIRACT (14).jpeg

Les instal·lacions de Boira han acollit l’Open House d’SCM, per presentar les innovacions i demostrar el funcionament de centres de mecanitzat per a treballar la fusta a més de serres escairadores i encoladores de cantells. L’experiència BoiraCT ha tingut la primícia de la primera demostració de la fresadora LO55 de Mafell. La nova fresadora que acaba de llançar al mercat Mafell, LO55, ha estat presentada en directe i per primera vegada a tota la península.

EXPERIÈNCIA BOIRACT (18).jpeg

Grass Iberia ha presentat la guia Dynaneo i tots els sistemes de frontisses i moviment en calaixos.

L’exposició permanent de portes de Boira Cuines i la instal·lació permanent el sistema de portes enrasades Syntesis d’Eclisse han estat un èxit, ja que permeten mostrar el muntatge, sistema i acabat als clients i professionals.

L’ambient distès i el caràcter de Boira han incentivat el networking i sinergies entre professionals, fabricants i experts de tot el sector.

Per concloure les 3 jornades i poder visitar la fira en família s’ha celebrat el taller infantil de talla en fusta “Bestioles amb potes” per acostar el treball de la fusta als més petits.

EXPERIÈNCIA BOIRACT (11).jpeg

L’objectiu de la fira ha estat assolit, oferir una experiència global i acostar totes les innovacions i solucions del sector als professionals que treballen amb fusta.