Coneix els ponents del III Congrés Fusta Constructiva

21 gen 2020 | Notícies

La construcció amb fusta és una realitat al nostre país. El dia 14 de febrer ens proposem reunir a l’ETSAB (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona), al III Congrés Fusta Constructiva, tot el coneixement i les novetats sobre la construcció en fusta. Aquest congrés serà l’escenari on es trobaran ponents, expositors, participants i visitants representant una gran oportunitat de contacte. De diverses parts del món, aquests són els quatre ponents:

  • Ramón Torrents: arquitecte des de 1996, és soci des de 2001 de l’Estudi PSP Arquitectura I un gran expert en arquitectura sanitària. Parlarà d’arquitectura per la gent gran ensenyant-nos el procés de definició del Centre de dia a Meliana.
  • David Sebastian: cap de projectes al despatx d’arquitectura Jean-Paul Viguier et Associés a París, la seva feina està orientada al desenvolupament de projectes de baix impacte de carboni. És el responsable del projecte Torre Hyperon Burdeus, que serà l’edifici d’habitatges en CLT més alt de França, del que ens explicarà les dificultats i solucions.
  • Juhani Pallasmaa: arquitecte i professor emèrit de Hèlsinki. Ha publicat 60 llibres i 400 assaigs i articles. Els seus escrits s’han traduït a 35 idiomes. Membre d’honor de SAFA, AIA i RIBA i acadèmic de l’Acadèmia Internacional d’Arquitectura, ha rebut nombrosos premis finlandesos i internacionals i cinc Doctorats Honoris Causa. Al III Congrés Fusta Constructiva farà un repàs de la història de l’ús de la fusta en la construcció als països nòrdics.
  • Marc Castellnou: cap del GRAF (Grup d’Actuacions Forestals), és un dels millors analistes experts en incendis d’Europa. Ha introduït l’ecologia del foc en la presa de decisions sobre incendis forestals.

Si encara no tens la teva entrada, ara és el moment.