UN BRINDIS PER IV CURS FUSTA CONSTRUCTIVA

UN BRINDIS PER IV CURS FUSTA CONSTRUCTIVA

El passat dissabte 18 de maig vam celebrar el final de la quarta edició del Curs Fusta Constructiva a les Caves Pere Ventura. L’últim dia de curs el vam destinar a fer visites. Una d’elles va ser a les Caves Pere Ventura, i en acabat de veure les instal·lacions vam gaudir d’una degustació i vam fer l’entrega de diplomes. Després vam visitar l’Institut Serra de Noet a Berga, recentment inaugurat i fet íntegrament de fusta; i una casa a Banyoles, encara en construcció amb una coberta feta de fusta i canyes.

Des del passat octubre, un grup d’arquitectes, fusters i estudiants d’arquitectura i altres especialitats de la construcció units per la seva passió per la fusta, han assistit divendres i dissabte a les sessions del Curs Fusta Constructiva. Al llarg del curs, s’ha mostrat una visió tècnica, pràctica i comprensiva completa de tot el procés constructiu, des de la fusta d’origen a la seva aplicació constructiva, passant per tot el procés de disseny, càlcul, transport, muntatge i acabats.

Contents de l’èxit del curs, mirem al futur amb entusiasme i des del Gremi Fusta i Moble ja n’estem preparant una nova edició, que serà la cinquena. El V Curs Fusta Constructiva començarà a l’octubre, coincidint amb el Congrés Fira Fusta Constructiva de Vic, els dies 17, 18 i 19 d’octubre. Aquesta propera edició serà més llarga que les anteriors i inclourà noves temàtiques i visites que faran del curs una experiència única per totes aquelles persones que vulguin protagonitzar la revolució constructiva de la fusta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*