S’obre la convocatòria pels premis Anells de Fusta 2015

S’obre la convocatòria pels premis Anells de Fusta 2015

El Gremi de Fusters de Barcelona ha obert la convocatòria per la concessió i lliurament dels guardons Anells de la Fusta, que es lliuraran durant la segona edició de la Setmana de la Fusta, esdeveniment que se celebrarà del 16 al 25 d’octubre.

Aquests premis tenen l’objectiu d’oferir un reconeixement públic a persones, empreses i entitats que s’hagin distingit per la seva contribució a dignificar i promocionar el coneixement dels oficis de la fusta. Les diferents modalitats dels premis són les següents:

-Anell de la Fusta a la Gestió del Bosc, que valora aspectes com l’estudi i divulgació del patrimoni forestal.

-Anell de la Fusta al Disseny i Creació en Fusta, que premia empreses dedicades a la creació de mobles o productes per a l’hàbitat, interiorisme i nous estils de vida

-Anell de la Fusta a la Realització d’Obres Arquitectòniques: projectes basats en nova construcció, rehabilitació o restauració d’edificis, elements i espais d’ús comú.

-Anell de la Fusta a la Realització d’Accions de Divulgació i Formació: projectes comunicatius relacionats amb noves aplicacions de la fusta, els seus usos i propietats.

Les propostes s’hauran de fer arribar al Gremi de Fusters de Barcelona, abans del 21 de setembre amb un formulari adjunt. En aquest imprès –que es pot demanar a les oficines de l’entitat–, s’ha de descriure la proposta. Per més informació cal trucar al 93 323 32 00 o bé enviar un correu electrònic a gremi@gremifustaimoble.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*