Seu Electrònica de la Seguretat social

Seu Electrònica de la Seguretat social

L'1 d'octubre entrarà en vigor l'obligació per als autònoms, de relacionar-se telemàticament amb la Seguretat Social, ja sigui mitjançant una autorització del Sistema RED (professional gestor, graduat social,…), o accedint a través dels serveis de la Seu Electrònica.
Li recordem que, per a això, necessitarà disposar d'un certificat digital o alta en Cl@ve, que pot registrar en les nostres administracions o a la Direcció Provincial al carrer Aragó 273 de Barcelona.
• Per registrar-se en Cl@ve únicament s'ha de personar als nostres centres, amb el DNI vigent, i el seu telèfon mòbil.
• Per obtenir un certificat digital, ha de sol·licitar prèviament un codi i després registrar-se de forma presencial en les nostres oficines (adjuntem la guia 
"Solicitar Certificado FNMT.pdf").
En l'annex adjunt "Algunos_Servicios_Autónomos.pdf" li esquematitzem on es troben alguns dels serveis més utilitzats.
Li recomanem que de cara a l'inici de l'obligatorietat, es vagi familiaritzant amb l'ús de la Seu Electrònica de la Seguretat Social, a la qual pot accedir a través del següent enllac "https://sede.seg-social.gob.es", o be teclejant directament en el seu cercador web “seu electrònica seguretat social”.
Si té dubtes o consultes, i és agremiat, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltes a través de: gestoria@gremifustaimoble.cat  Recordeu que és obligatori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*