Partners

Partners

Arç

Arç 

Posem a la teva disposició ARÇ, SERVEIS INTEGRALS D’ASSEGURANCES. Pots disposar de l’assegurança més adequada i al preu més ajustat per cobrir les necessitats de la teva empresa, de la teva llar, el teu vehicle o les teves necessitats personals.

Més informació

Simcero Solution

Simcero Solutions 

Havent fet un acord amb Simcero Solutions podràs tenir un bon assessorament en la reducció dels costos derivats de la contractació i consums, dels productes relacionats amb els proveïdors d'energia elèctrica o comercialitzadores.

Estem capacitats per a l'elaboració de tot tipus de projectes d'eficiència energètica, ja siguin sobre la facturació del client o sobre les seves instal·lacions.

Comptem amb les eines, coneixements i equip humà necessaris per complir la nostra comesa, explicant sempre amb la col·laboració del nostre client.

Més informació

Banc Sabadell

Banc Sabadell és el quart grup bancari privat espanyol, integrat per diferents bancs, marques, societats filials i societats participades que abasten tots els àmbits del negoci financer.

Banc Sabadell vol oferir les millors solucions financeres als seus clients: professionalitat, voluntat de servei i qualitat. Solucions financeres eficients i a la mida dels professionals.

Més informació

Previntegral

PREVINTEGRAL és un servei de prevenció aliè degudament acreditat en les 4 especialitats (Seguretat en el Treball, Higiene Industrial, Ergonomia i Psicosociologia Aplicada, i Vigilància de la Salut).

Al llarg dels anys ha assolit una experiència i una capacitat que l’ha portat a establir una metodologia de treball pròpia per donar resposta a qualsevol necessitat i sol·licitud en matèria de prevenció de riscos laborals.

GBCorporate

Som un despatx multidisciplinari format per advocats i professionals de diverses àrees i sectors de l'empresa, amb una forta vocació de gestió empresarial i d'assessorament legal, que oferim serveis jurídics i de consultoria estratègica a les PIME, Empreses Familiars, Start-up i Entitats sense ànim de lucre, amb la missió d’incorporar un alt valor afegit a les iniciatives i necessitats dels nostres clients.