1001 Projectes

Borsa 1001 Projectes

El gremi t’ajuda a vendre els teus productes o serveis.

Es tracta de la borsa de projectes específica del món de la fusta. Al Gremi Fusta i Moble, rebem constantment projectes que busquen professionals adequats per a la seva realització. Pel fet de ser agremiat, tens l’oportunitat de ser tu el professional que els fa falta. Nosaltres t’ajudem a posar-te en contacte per què puguis vendre el teu producte o servei.

Per tal de fer-ho possible, necessitem conèixer la teva feina i la teva especialitat. Per això només cal que enviïs a comunicació@gremifustaimoble.cat un dossier on es vegi la teva feina i que puguem enviar a les empreses interessades.
Quan ens arriba un projecte, nosaltres fem una preselecció entre els nostres socis en funció de l'especialització i del treball que realitzen (segons el dossier que hagin presentat) i enviem un correu electrònic als possibles candidats informant del projecte que tenim en mans.

A continuació, enviem les dades de tots aquells que els hi hagi semblat interessant la proposta al promotor del projecte (el client final o bé un interiorista, arquitecte, constructora...). A partir d’aquest moment el promotor es posa en contacte amb el soci per tal de tancar el projecte.

Un cop acabat el projecte, o quan tinguis una realització de la qual et sentis satisfet, pots enviar-nos informació i imatges i les publicarem al butlletí quinzenal.

Formem part del teu equip comercial i ens interessa saber allò que fas millor, allò que et distingeix de la resta...

Borsa_1000_projectes-Entra_en_concurrencia

I quan tinguis una realització de la qual et sentis satisfet, envia'ns informació i te la publiquem gratuïtament al nostre e-BUTLLETÍ quinzenal (quasi 3.000 destinataris et veuran).