Borsa de Treball

Oferta Empresa

Oferta Currículum

Omple aquest formulari si estàs buscant algun perfil determinat per a la teva empresa. Recorda que necessitaràs iniciar sessió amb les teves dades d'usuari, si no ets soci, truca al gremi i demana informació.

Aquí tens el formulari per a entrar a la nostra borsa de treball. Totes les empreses del Gremi podran veure't i seleccionar-te si tens el perfil que busquen.

Borsa de Treball

ARA EL TRÀMIT
VIA ONLINE.
Més còmode, més ràpid i més eficient.

El Gremi Fusta i Moble, posa a la teva disposició la Borsa de Treball, per tal d'ajudar-te a trobar per la teva empresa, els millors professionals del perfil determinat que necessitis i les persones més qualificades per exercir aquest lloc de treball sobre la base d'uns paràmetres coneguts i públics com poden ser, l'experiència, la titulació, la formació específica i complementària i uns altres més concrets que l'empresa consideri que poden completar el perfil professional d'aquest lloc de treball.

Sols has d'omplir el formulari D'OFERTA D'EMPRESA directament des de la Web i estarà activada dins de les 48 hores següents, buscarem els millors professionals per tu.