Borsa de Treball

Oferta Empresa


 

Omple aquest formulari si estas buscant algun perfil determinat per a la teva empresa. Recorda que necessitaràs iniciar sessió amb les teves dades d'usuari, si no ets soci truca al gremi i demana informació.

Oferta Currículum


 

Aquí tens el formulari per a entrar a la nostra borsa de treball. Totes les empreses del Gremi podràn veure't i seleccionar-te si tens el perfil que busquen.

Borsa de Treball

ARA EL TRÀMIT

VIA ONLINE

+còmode,+ràpid i +eficient.

EL GREMI FUSTA I MOBLE, posa a la teva disposició la Borsa de Treball, per tal d'ajudar-te a trobar per la teva empresa, els millors professionals del perfil determinat que necessitis i les persones més qualificades per exercir aquest lloc de treball sobre la base d'uns paràmetres coneguts i públics com poden ser, l'experiència , la titulació, la formació específica i complementària i uns altres més concrets que l'empresa consideri que poden completar el perfil professional d'aquest lloc de treball.

Sols has d'omplir el formulari D'OFERTA D'EMPRESA directament des de la Web i estarà activada dins de les 48 hores següents, buscarem els millors professionals per tu.