Per què cal assistir el 21 de juny a la Jornada de LIGNOMAD?

Per què cal assistir el 21 de juny a la Jornada de LIGNOMAD?

LIGNOMAD és una xarxa d'àmbit nacional que té per objecte impulsar la fusta i altres materials lignocel·lulòsics al sector de la construcció. La xarxa promou diferents línies de recerca, fomenta la formació mitjançant la realització de cursos i seminaris diversos i organitza congressos, conferències o jornades professionals.

El 21 de juny de 2018 tindrà lloc el proper esdeveniment de LIGNOMAD a l'Escola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona (EPSEB) – UPC. Av. Dr. Marañón, 44-50, Barcelona.

Estan previstes 4 ponències sobre aspectes tècnics i constructius de la fusta durant les quals compartiran les seves experiències 4 destacats professionals:

Emili Hormias de Bestraten Hormias Arquitectura Slp

Víctor Rubio de Ibertrac

Sergi Sebastia de Fustes Sebastia

Paco Cano, Enginyer Forestal de la Generalitat de Catalunya

Si ets professional

Assistir a aquesta jornada et permetrà estar al dia en lo relatiu a la construcció en fusta; també, fer contactes amb professionals i empreses  ja que inclou un espai i un temps de networking que et proporcionarà noves oportunitats comercials.

Si ets estudiant

Dd'arquitectura, enginyeria tècnica d'edificació o de qualsevol branca de formació professional en fusta, podràs lliurar en mà el teu CV a les empreses del sector que més t'interessin. La jornada inclou un workshop previ de presentació professional i és totalment gratuït per a estudiants acreditats prèviament.

T'esperem en Lignomad...

Només has d'INSCRIURE'T

Si vols més informació contacta amb nosaltres 933 233 200 / 615 637 279

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*