Nuevo canal de información para las empresas de servicios esenciales

Nuevo canal de información para las empresas de servicios esenciales

S'ha habilitat un mecanisme de comunicació a l'administració d'activitat essencial o de suport a l'activitat essencial, per donar seguretat a les empreses industrials manufactureres i a les persones treballadores.

Aquesta comunicació facilita les tasques de control, adequació a la situació de confinament i seguretat de les mateixes empreses i persones treballadores en els seus desplaçaments; també s’informarà a la policia municipal i als mossos d’esquadra.

Per tal de poder continuar amb la seva activitat durant el període de declaració de l'estat d'alarma, les indústries manufactureres, han de fer saber a l'Administració que la seva activitat està considerada com a essencial.

Les activitats industrials manufactureres considerades essencials són les que es troben recollides en els supòsits 2, 4 i 5 de l’annex del Reial Decret Llei 10/20202, de 29 de març. Per tant es consideren activitats essencials:

El nou tràmit disposa de dues modalitats, un per a cada tipus d'activitat, directa o de proveïdor crític de productes o serveis.

Més informació a http://canalempresa.gencat.cat/ca/inici

Resol alguns dels teus dubtes llegint aquestes Preguntes sobre les restriccions a les activitats laborals no essencials per la COVID-19. Situació de permís retribuït recuperable

Es un tema molt complex i s’ha d’estar a cada cas concret, pel que et conviden a ho revisem de manera conjunta. Participa a les TELEREUNIONS OBERTES AMB ELS NOSTRES ASSESSORS. Cada dia, de dilluns a divendres, a les 10 h podràs preguntar el què vulguis conversant amb els nostres assessors. Cal demanar cita prèvia a secretaria@gremifustaimoble.cat (i disposar d’un ordinador amb càmera i micro o un smartphone).

També pots explicar les teves necessitats a advocat@gremifustaimoble.cat corporate@gremifustaimoble.cat

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

*

Totes les Noticies