L’Institut de Ciències de la Construcció organitza un seminari de fusta i construcció

L’Institut de Ciències de la Construcció organitza un seminari de fusta i construcció

L’Institut de Ciències de la Construcció Eduardo Torroja de Madrid acollirà els propers dies 6 i 7 de maig, un seminari on s’exposaran les capacitats de la fusta com a material de primera qualitat. Aquest esdeveniment va dirigit a tècnics, arquitectes, enginyers, directors d’obra, directors d’execució i representants d’empreses del sector de la construcció i la rehabilitació d’edificis.

L’IETcc és un organisme que forma part del Consell Superior d’Investigacions, departament adscrit al ministeri d’Economia i Competitivitat espanyol. El seu objectiu principal és dur a terme investigacions cientifiques en l’àmbit de la construcció i els materials utilitzats. Aquests projectes són una realitat, gràcies al finançament del Pla Nacional d’Investigació, la Unió Europea i contractes del sector privat.

Per poder participar al seminari cal entrar a la pàgina web i omplir un formulari. Aquest seminari és gratuit i es pot fer online o presencialment.

En paral·lel al seminari, l’IETcc també organitza un workshop sobre fusta i sostenibilitat. Durant aquesta trobada, que es celebrarà el mateix cap de setmana del seminari i també serà una activitat gratuita, s’exposaran projectes com la base de dades OpenDAP, el GlobalEPD, l’eina ARCO, el programa SOFIAS i el Building Information Modelling.

La sessió va destinada a professionals i empreses relacionades amb la fusta de construcció, encara que també s’espera la presència de projectistes i altres agents del món de l’edificació. Per consultar tot el programa i formalitzar l’inscripció cal clicar l’enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*