LA FESTA DE LA FUSTA

LA FESTA DE LA FUSTA

VOLEU VINDRE A CONSTRUIR UNA AULA DE FUSTA?

La nostra Aula de Fusta és ja una realitat, i ho volem compartir amb tots vosaltres.

Volem fer del dissabte 5 de maig una festa, la nostra i la vostra festa.

Obrirem les portes del nostre Institut per que vingueu a col·laborar en una de les fases d'instal·lació: la fixació dels rastrells (creuament de fustes per generar la càmera ventilada entre l'aula de la xapa metàl·lica).

Obrirem des de les 10:00h del matí fins les 13:00h.

No és imprescindible que vingueu totes les hores, podeu vindre en aquesta franja horària els minuts que vulgueu/pugueu. Volem que la vostra feina deixi empremta. Així doncs, podreu adquirir el vostre rastrell per 5€, signar-lo i instal·lar-lo amb la explicació i ajuda dels alumnes (protagonistes del dia).

Aquesta aula s'està construint gràcies a la "generosa confiança" dels nostres patrocinadors, i esperem també comptar amb la vostra "generosa participació". Tot i que disposem de moltes eines, si porteu el vostre cargolador de bateries ens facilitareu la feina.

Volem que també sigui una festa familiar. Així doncs, hi haurà espais per als infants, on puguin entretenir-se amb joguines de fusta cedides pel CAE de Manresa.

El nostre Control Numèric no pararà de fabricar joguines i elements decoratius amb fusta, que els vostres nens/es podran endur-se a casa. No deixa de ser una forma de transmetre l'encant de la fusta als més petits.

Els alumnes també han dissenyat unes samarretes que podreu adquirir al preu de 5€, i que aniran destinades a patrocinar altres materials de l'aula.

Que res us faci enrere per vindre aquest dia.

ÉS UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA ! Si voleu rebre més informació, podeu trucar als telèfons 938773705 i 649223589.

US ESPEREM, Alumnes i profes de Fusta i Moble de l'Institut Guillem Catà de Manresa C/. Rosa Sensat, 6-8 - Manresa Més info de la nostra aula en https://www.facebook.com/auladefustains/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*