House Habitat construeix l’edifici més alt de Barcelona amb estructura de fusta

House Habitat construeix l’edifici més alt de Barcelona amb estructura de fusta

gremidefustersHouse Habitat ha iniciat al districte barceloní de Gràcia, la construcció d’un edifici de cinc plantes amb estructura de fusta. Aquest equipament, de caràcter unifamiliar, te 346 metres quadrats i estarà acabat en un termini de sis mesos. L’edifici disposa d’un certificat d’eficiència energètica per l’aplicació de mesures com el sistema de renovació d’aire, un recuperador d’energia i un mecanisme ACS que permet tenir aigua calenta amb poc consum elèctric.

A més, també s’utilitzen tot tipus d’aïllaments naturals i les pintures aplicades s’obtenen a partir de minerals i pigments que no han patit cap procés químic. Segons els càlculs realitzats pels promotors, aquest tipus de cases generen una despesa mensual de 62 euros en calefacció, refrigeració i aigua calenta.

L’empresa House Habitat té la seva seu central a Barcelona i es dedica a la construcció d’immobles eficients energèticament parlant. Aquesta idea de negoci es desenvolupa a partir de l’ús de materials ecològics i dissenys personalitzats amb acabats de primera qualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*