GFiM un dels 66 Gremis que s’uneixen per…

GFiM un dels 66 Gremis que s’uneixen per…

GREMI FUSTA I MOBLE un dels 66 Gremis que s’uneixen per primer cop en defensa del Model Gremial Català amb cinc punts de reivindicació molt clars...
S’adhereixen i ratifiquen el present manifest, al·legant que:
  • La història de Catalunya des del Segle XIII ha anat lligada a les seves professions i les associacions que l’han promogut. Els Gremis han defensat i són part de la nostra història; i ho seguim sent, a present i a futur, vetllant per les professions.
  • Els Gremis hem de ser puntals i referents dels nostres respectius sectors, professions i oficis; defensant els interessos dels professionals agremiats davant l'Administració competent. Hem de ser nexe, negociadors i propiciadors dels canvis normatius que afecten als seus respectius sectors, ja que són els seus legítims representants.
  • Els Gremis amb els seus agremiats representem i defensem models adequats a la realitat actual i a futur; garantint una indústria, comerç, turisme o servei de Qualitat, i amb garanties de professionalitat per les que ha de vetllar el Gremi a fi d’assegurar els drets del ciutadà i consumidor. Posicionant-nos en contra de la mala praxis i l'intrusisme deslleial o il·legal.
  • Que els Gremis amb els seus Agremiats, dinamitzem i fomentem l’ocupació de qualitat, la innovació, l’emprenedoria i l’economia, amb valors i distintius propis.
  • Que cal un compromís, d’entitats i Administració, per revitalitzar la força gremial i associacionista que sempre ha caracteritzat i destacat a Catalunya, per sumar conjuntament societat, professionals, entitats i administració, a fi d’assolir objectius comuns i models de futur.

+ informació... 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*