El sector de la fusta i el moble, present a les olimpíades de la Formació Professional

El sector de la fusta i el moble, present a les olimpíades de la Formació Professional

gremifustersL’Institut Pere Martell de Tarragona acull, els propers 4 i 5 de juny, el certamen CatSkills, considerat com els jocs olímpics de la Formació Professional. A la competició del sector de la fusta i el moble s’hi han presentat 21 persones repartides en tres àmbits diferenciats: el de l’ebenisteria, el de la fusteria i el de la fusteria de moble.

Als participants se’ls hi comunica prèviament la pràctica que hauran de dur a terme durant el concurs i aleshores tenen temps de practicar per poder realitzar l’exercici amb el menor temps possible. Com és habitual, la persona que trigui menys estona en completar la prova serà la guanyadora del certamen.

CatSkills també s’ha consolidat com un punt de trobada entre alumnes i empreses del sector. Bona prova d’aquest fet és la presència confirmada de Festool, Airmatic, Gabarró i associacions com la Confederació Catalana de la Fusta, l’Associació de la Fusta Estructural i el Gremi Comarcal de Fusters, Ebanistes i Similars de Reus. La novetat d’enguany és que totes les competicions es podran seguir en mode streaming.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*