Mecenatge Llibre Passanties

Mecenatge Llibre Passanties

Gràcies al mecenatge s'ha pogut realitzar una primera fase de restauració (neteja, desinfecció i conservació) del Llibre de Passanties de la Honorable Confraria de Mestres Fusters de Barcelona (1778).

En el projecte ha col·laborat tant el Gremi com la Honorable Confraria, amb el seu Primer Prohom, Francesc Pont, al capdavant. La intervenció ha obtingut una subvenció del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que ha permès afrontar aquesta primera fase, que s’ha realitzat al Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, amb el guiatge de la seva Directora, Àngels Solé i el treball a càrrec de la professional Clara Alibés.

En breu s’obrirà també una proposta de “crowdfunding” per ajudar a costejar la restauració definitiva de la peça, però ja des d’ara les empreses interessades a participar del projecte poden posar-se en contacte amb el Gremi, on els informarem d’aquest projecte i d’altres que compartim amb la Honorable Confraria de Mestres Fusters de Barcelona per custodiar el patrimoni artístic de l’entitat.