Capelles

Capelles

Trobareu més informació a la secció següent del web de la Catedral: Gremis i Confraries.

La Honorable Confraria de Mestres Fusters de Barcelona és una entitat sense ànim de lucre, integrada en el Gremi, les arrels de la qual es remunten a l'any 1257. Com a entitat de caire religiós, té l'objectiu, entre d'altres, de promoure el culte al Sant Patró, Sant Josep, i atendre la conservació dels altars en propietat, a la Catedral de Barcelona.

Des del Gremi Fusta i Moble us convidem a visitar els nostres altars, a la Catedral, on podreu copsar tot l’esperit de la nostra Honorable Confraria de Sant Josep i el valor històric i religiós del nostre patrimoni i les nostres antigues tradicions. Dues són les Capelles de la Confraria a la Catedral de Barcelona, una primera advocació a Sant Josep situada a la girola de l'altar, i una segona al Claustre del temple.

L’interior de les Capelles s’obre al públic un cop l’any, per la festivitat de Sant Josep, el dia 19 de març, data de celebració del nostre patró, que aplega un bon nombre de persones, agremiats, confrares, amics i familiars. Us convidem a afegir-vos a la trobada.