El Gremi facilita als seus associats espais gratuïts a la fira FIMMA-MADERALIA

El Gremi facilita als seus associats espais gratuïts a la fira FIMMA-MADERALIA

gremifustersEl Gremi de Fusters de Barcelona ofereix als seus associats la possibilitat de ser presents a la fira FIMMA-MADERALIA 2014 de València de manera gratuïta. Cada agremiat podrà disposar d’un lloc a l’estand conjunt del Gremi, des d’on podrà promocionar el seu negoci davant d’altres proveïdors i clients del sector. L’únic que han de fer els interessats en assistir-hi és posar-se en contacte amb el Gremi –via telèfon al 933 233 200 o via correu electrònic a salvador@gremifustaimoble.cat– i reservar la seva plaça abans de divendres 31 de gener.

FIMMA-MADERALIA, que se celebrarà a la Fira de València entre dimarts 11 i divendres 14 de febrer, és una de les cites internacionals de referència per a fusters, interioristes, arquitectes, decoradors i altres professionals vinculats a la ceràmica, el mobiliari, la maquinària i els components de la indústria de la fusta. Aquest any, a més, se celebra conjuntament amb les fires Hábitat i Cevisama. L’objectiu és aglutinar en un mateix recinte de 24.000 metres quadrats una visió completa i global sobre tot allò que es necessita per a equipar qualsevol espai.

Tot i que encara falta més d’una setmana per tancar inscripcions, més de 450 expositors ja han confirmat la seva presència a FIMMA-MADERALIA, el 25% dels quals són empreses d’àmbit internacional. Els organitzadors esperen que aquest reclam els permeti superar la xifra dels 15.000 visitants. L’edició de l’any passat, per exemple, ja en va reunir més de 14.000, entre els quals n’hi havia vora un 40% de catalans.

El públic que assisteixi al certamen trobarà una àmplia oferta en el sector de la fusta i la decoració a la Fira de València i, al mateix temps, podrà gaudir d’espais alternatius per a la inspiració i la presentació de noves propostes. L’organització de FIMMA-MADERALIA ha fet una aposta important per omplir d’exposicions, conferències i activitats paral·leles altres indrets de la ciutat.

A més, el Gremi de Fusters de Barcelona, en col·laboració amb l’Associació Catalana d’Industrials del Parquet (ACIP), ha programat una visita organitzada a la fira FIMMA-MADERALIA en autocar. Serà el dimecres 12 de febrer, en una sortida d’anada i tornada quer costarà 45 euros. Igual que en el cas de les reserves d’estands, els interessats han d’adreçar-se al Gremi a través del telèfon 933 233 200 o del correu electrònic salvador@gremifustaimoble.cat. El termini per inscriure’s finalitza dilluns 10 de febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*