EL GREMI DE SABADELL REALITZA LA SEVA ASSEMBLEA ANUAL amb les portes obertes a la cooperació

EL GREMI DE SABADELL REALITZA LA SEVA ASSEMBLEA ANUAL amb les portes obertes a la cooperació

EL GREMI DE SABADELL REALITZA LA SEVA ASSEMBLEA ANUAL AMB LES PORTES OBERTES A LA COOPERACIÓ

Assembles Gremi

 

Dijous 12 de novembre s’ha celebrat l’Assemblea General anual del Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca, presidida pel seu màxim responsable, Carles Montesinos, en la seva seu a la Cambra de Sabadell.

L’acte, realitzat amb una assistència molt considerable, ha incorporat diverses presentacions tècnic-comercials sobre serveis d’assessorament i formació continuada, d’interès pels seus socis, realitzades amb la participació de .

Ha destacat la presentació que ha realitzat el representant de l’Escola Industrial de Sabadell, José Luís Medina, sobre els avantatges que representa la FP DUAL per a les empreses del món de la fusta.

El Gremi de Fusters de Barcelona ha assistit també a l’acte, com a convidat de cortesia.

Ambdós gremis, el de Sabadell i el de Barcelona, estan en converses per actualitzar i millorar el model de col·laboració que tenen vigent des de fa anys, per compartir recursos i ampliar serveis als seus socis respectius.

En aquest sentit, es comenta detalladament la TARJA D’APARCAMENT per a la ciutat de Barcelona, que els socis dels dos gremis poden aconseguir en unes condicions econòmiques excepcionals, que poden representar un estalvi tan considerable que

El President, Carlos Montesinos, fa una crida a la cooperació entre les empreses associades al Gremi per aconseguir poder gestionar més i millors serveis i presentar una posició de forta representativitat  davant la negociació davant els estaments públics de temes d’interès general de les empreses del sector.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*