El Gremi de la Fusta de Sabadell celebra Sant Josep amb un concurs per a estudiants i un sopar de germanor

El Gremi de la Fusta de Sabadell celebra Sant Josep amb un concurs per a estudiants i un sopar de germanor

gremifustersEl Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca, associat al Gremi de Fusters de Barcelona, també se suma a la celebració de la festa patronal de Sant Josep. El tret de sortida a la commemoració serà aquest divendres, 14 de març, amb la 22a edició del Concurs d’Estudiants de la família professional de la fusta i el moble, i d’aprenents de tallers de fusteria i ebenisteria. Tots els alumnes que participin al certamen podran exposar els seus treballs a l’Aula Tecnològica del Taller de Fusta de l’Escola Industrial de Sabadell.

La cloenda de la jornada anirà a càrrec de Carles Montesinos, nou president del Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca, i de Joaquim Millán, director de l’Escola Industrial de Sabadell. Tots dos seran els encarregats de fer els habituals parlaments institucionals i el posterior lliurament de premis.

Una setmana més tard, el dissabte 21 de març, el Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca clourà els actes de Sant Josep 2014 amb un sopar de germanor a l’Hotel Verdi de la capital vallesana. L’àpat estarà obert a tothom i costarà 30 euros per persona, tot i que els socis de l’entitat podran portar-hi un acompanyant gratuïtament.

El sopar estarà amenitzat amb una actuació humorística i també comptarà amb el sorteig de diversos premis per als assistents. Els interessats en anar-hi s’han d’apuntar trucant al 93 724 78 29 o enviant un correu electrònic a info@gremifustasabadell.com.

Programa d'actes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*