El Gremi de Fusters renova i amplia la carta de serveis per als seus socis

El Gremi de Fusters renova i amplia la carta de serveis per als seus socis

gremifustersEl Gremi de Fusters de Barcelona ha començat a enviar una carta a tots els seus socis en què els informa del procés de reestructuració que està fent l’entitat per tal d’adaptar-se als temps actuals i a les noves necessitats dels agremiats. Aquesta renovació interna es fonamenta en sis àrees –informació, promoció, assessorament, formació, economia i tramitacions– i té l’objectiu de fomentar el sector de la fusta i, alhora, donar suport a tots els professionals que s’hi dediquen.

Algunes de les millores que ara podran gaudir els socis del Gremi són la recepció d’un butlletí electrònic quinzenal, l’ús d’espais de l’entitat per a reunions de les seves empreses, consultes telefòniques gratuïtes amb assessors, cursos gratuïts de formació i l’opció d’incorporar alumnes en pràctiques als seus tallers. A més, també podran obtenir una autorització especial per aparcar en zones de càrrega i descàrrega, descomptes en empreses que tenen un conveni de col·laboració amb el Gremi i una nova quota reduïda de preus.

Els interessats en beneficiar-se d’aquests avantatges han de posar-se en contacte amb el Gremi de Fusters de Barcelona a través del correu electrònic gremi@gremifustaimoble.cat o del telèfon 93 323 32 00. Tots els que facin aquest tràmit també poden sol·licitar els cartells que els acreditin com a empresa agremiada, mestre artesà i professional de la fusta, l’hàbitat i el moble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*