El Gremi de Fusters i l’ACIP segellen el seu acord de col·laboració

El Gremi de Fusters i l’ACIP segellen el seu acord de col·laboració

gremifustersEl president del Gremi de Fusters de Barcelona, Pau Ruiz, i el seu homòleg de l'Associació Catalana d'Industrials del Parquet (ACIP), José Juan, han segellat un nou acord de col·laboració entre totes dues entitats. La signatura del conveni s'ha celebrat aquest dimarts, 28 de gener, a la mateixa seu del Gremi, que ara també podrà ser utilitzada per la junta i els agremiats de l'ACIP. De fet, aquest és un dels punts clau de l'entesa, que també contempla l’intercanvi de recursos i projectes que puguin ser d’interès per a les empreses associades a tots dos col·lectius.

A grans trets, el conveni se sustenta sobre tres eixos: el reforçament mutu de les estratègies (de cara a impulsar la cultura de la fusta en tots els seus nivells d’aplicació), l’economia d’escala (disminuint costos gràcies a l’increment de la quantitat de producció) i els serveis de qualitat compartits (per poder unificar serveis des d’un local excel·lent i en una ubicació privilegiada de Barcelona). Això sí, cada entitat podrà mentenir la seva pròpia identitat i la total independència dels seus òrgans de decisió.

L'acte, de caire protocolari, ha finalitzat amb una petita reunió entre els dos presidents, que han aprofitat per parlar sobre la situació del sector de la fusta i del calendari d'activitats de les dues entitats. Precisament, la propera acció on coincidiran és a la fira FIMMA-MADERALIA de València, que tindrà lloc del dimarts 11 al divendres 14 de febrer al recinte firal de la capital del Túria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*