El Gremi de Fusters de Barcelona i l’Associació Catalana d’Industrials del Parquet acorden compartir instal·lacions i serveis

El Gremi de Fusters de Barcelona i l’Associació Catalana d’Industrials del Parquet acorden compartir instal·lacions i serveis

gremifustersEl Gremi de Fusters de Barcelona i l’Associació Catalana d’Industrials del Parquet (ACIP) han arribat a un acord estratègic per compartir instal·lacions i serveis. L’entesa entre les dues entitats es materialitzarà aquest dimarts, 28 de gener, amb la signatura d’un conveni de col·laboració i un acte de presentació conjunt. L’acord vol ser l’embrió d’un flux d’informació i d’intercanvi de recursos i projectes que sigui d’interès per a les empreses associades a tots dos col·lectius. L’enfortiment de vincles, a més, també permetrà que cada entitat mantingui la seva pròpia identitat i la total independència dels seus òrgans de decisió.

A grans trets, el conveni se sustenta sobre tres eixos: el reforçament mutu de les estratègies (de cara a impulsar la cultura de la fusta en tots els seus nivells d’aplicació), l’economia d’escala (disminuint costos gràcies a l’increment de la quantitat de producció) i els serveis de qualitat compartits (per poder unificar serveis des d’un local excel·lent i en una ubicació privilegiada de Barcelona).

Les instal·lacions del Gremi de Fusters de Barcelona consten de 330 metres quadrats repartits en diversos usos. L’immoble, situat en un entresòl de la Travessera de les Corts, està remodelat des de fa pocs anys, amb una estètica actual, càlida i funcional. A més, també està equipat amb els serveis de telecomunicació necessaris per poder treballar amb eficiència i comoditat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*