Colòmbia promociona les seves potencialitats davant els empresaris catalans

Colòmbia promociona les seves potencialitats davant els empresaris catalans

gremifusters3El Gremi de Fusters de Barcelona ha estat convidat, el proper dimarts 17 de juny, a una jornada sobre les potencialitats de Colòmbia com a país emergent. El simposi, titulat Colombia: ¿por qué Medellín?, parteix de la distinció que va rebre l’any passat la capital colombiana, que va ser distingida com la ciutat més innovadora del món pel diari nord-americà The Wall Street Journal, l’empresa de serveis financers CitiGroup i el grup de recerca Urban Land Institute.

En aquest sentit, els promotors de l’acte presenten Medellín com un destí propici per a l’arribada de capital estranger. Al seu entendre, un d’aquests factors és el districte d’innovació MedellInnovation, únic a tot el país, on s’està consolidant un ecosistema de progrés òptim per al desenvolupament de noves tecnologies. L’objectiu principal és donar a conèixer als empresaris catalans les bones perspectives de la principal ciutat colombiana en sectors com les TIC, l’energia o la salut.

La jornada està organitzada conjuntament per l’Agencia de Cooperación e Inversión de Medellín i la Cámara de Comercio Colombo Catalana. A més, també compta amb la col·laboració de diverses institucions catalanes. Els interessats en inscriure-s’hi han de confirmar l’assistència trucant al 628 50 99 62 o enviant un correu electrònic a barcelona@colombocatalana.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*