Catskills 2018. En plena competició!

Catskills 2018. En plena competició!

Catskills 2018. En plena competició!

Els alumnes que estan concursant a la cinquena edició del Campionat de Catalunya de Formació Professional Catskills 2018 de la família professional de la fusta i moble estan fent grans esforços per superar el llindar de l’excel·lència. S’han preparat conscientment per aquesta competició durant les darreres setmanes per tal de dur a bon terme els treballs que els va proposar en el seu moment l’organització de Catskills i que, aquests dies, a les instal·lacions de l’Institut Pere Martell de Tarragona, intenten portar a bon port amb esforç, dedicació, saber fer i capacitació professional.

El campionat Catskills són les olimpíades de la formació professional a Catalunya. De la família professional fusta i moble hi ha tres skills: 24-ebenisteria, 25-fusteria i 26-fusteria d’obra (estructures de fusta). Per cada skill cal realitzar una prova, un Test Project, amb un alt nivell de dificultat tècnica i un temps limitat per realitzar-la.

Cal destacar la participació de tots els centres que imparteixen cicles formatius de la família professional fusta i moble a Catalunya i la ferma voluntat de col·laboració d’empreses i institucions que són de vital importància per ajudar a organitzar i gestionar un esdeveniment d’aquesta magnitud. És per això que, a l’edició d’enguany hi col·laboren  empreses de renom com ara FELDERMAFELL, ROTHOBLASS, AMPERFUSTES ESTEBAFESTOOLHETTICHAIRMATICBOSCHGABARRÓFINSAQC QUÍMICAJF POLOGRUPO ALVICVILA ENVERNISSATSTALLFUSTA S.LFUSTES GILABERT, FERRETERÍA VIVES MARÍN, MECAKIMDECUSTIKFRAPONTFERRETERÍA HERRAIZGLOBAL FLOORING y MAUSA y, como asociaciones implicadas estuvieron el grueso del empresariado catalán: el Gremi Fusta i Moble, el Institut Català de la Fusta y la Associació de la Fusta Estructural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*

ANUNCIA'T
Totes les Noticies