3a Fira de Biomassa Forestal a Catalunya

3a Fira de Biomassa Forestal a Catalunya

A Catalunya s’està produint una eclosió del sector de la biomassa, principalment en les aplicacions tèrmiques, que s’ha traduït en un augment significatiu del nombre d’instal·lacions i d’empreses que treballen en aquest àmbit. Són remarcables ja, el nombre d’instal·lacions que utilitzen la biomassa com a font d’energia per a produir calor, sigui en equipaments municipals, en el sector industrial on en vivendes familiars, que es tradueix en un estalvi econòmic al consumidor però també en la utilització d’un recurs local i renovable.

La Generalitat de Catalunya, a través del centre de la la Propietat Forestal, l’Institut Català d’Energia i la Direcció General de Medi Natural, l’Ajuntament de Vic, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i els Consells Comarcals d’Osona i La Selva organitzen la 3a de la Fira de la biomassa forestal de Catalunya, que se celebrarà els dies 20, 21 i 22 de febrer de 2014, a Vic.

Aquesta tercera edició de la fira és de nou una oportunitat per a:

1. Establir una plataforma de divulgació per tal de promocionar l’ús de la biomassa forestal per a l’obtenció de l’energia a tots els nivells.

2. Ser un referent, un vector d’informació que proporcioni a la ciutadania en general i als sectors interessats, tota la informació necessària per implementar aquest nou ús.

3. Crear un punt de trobada entre les empreses del sector que permeti donar-se a conèixer, crear sinèrgies i noves línies de negoci, difondre les novetats i facilitar el desenvolupament del sector en tots els àmbits.

La fira és gratuïta i s’adreça a totes les empreses vinculades al sector de la biomassa, principalment de l’àmbit català (enginyeries, comercials, instal·ladors, fabricants, promotors energètics, empreses de serveis energètics, productors de biomassa, distribuïdors de biomassa), a consumidors finals (tècnics de l’administració, industrials, institucions, investigadors, arquitectes, aparelladors, administradors de finques, etc…) i, finalment, també a la ciutadania en general, per tal de promoure la biomassa com a font d’ús energètic domèstica.

http://www.firabiomassa.cat/pagina-exemple/

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*