Coronavirus: Teletreball per a tot el personal del Gremi Fusta i Moble

12 mar 2020 | Notícies

Ahir la OMS va declarar el Coronavirus (COVID-19) pandemia global. Com a mesura de precaució i responsabilitat, amb motiu de la situació creada per la pandèmia que viu el país, i de comú acord amb les persones treballadores de l’entitat, el GREMI FUSTA I MOBLE adoptarà el model de teletreball a partir de dilluns 16 de març de 2020, inicialment durant quinze dies, prorrogables segons siguin els consells de les autoritats sanitàries. En conseqüència:

 1. La seu física del GFiM romandrà tancada, llevat de cites especialment concertades.
 2. Per lliurar documentació o paquets, podràs deixar-los a la porteria de la finca, indicant clarament el destinatari, i sempre en embolcall tancat (avisa per mail la persona destinatària que ho has fet, si et plau).
 3. Tots els serveis del GFiM segueixen a la teva disposició amb normalitat, llevat d’aquells actes que s’han ajornat i que ja hem avisat convenientment.
 4. El telèfon 933 233 200 segueix disponible en l’horari habitual: de dilluns a dijous de 9 a 18 h (amb una hora per dinar), i el divendres, de 9 a 15 h. 
 5. Els correus per a seguiment de temes, segueixen estan a la teva disposició, i són els mateixos de sempre:
  1. Secretaria general secretaria@gremifustaimoble.cat
  2. Gestoria comptable i facturació tere@gremifustaimoble.cat
  3. Gestoria comptable  ana@gremifustaimoble.cat
  4. Gestoria laboral laboral@gremifustaimoble.cat
  5. Fusta constructiva andrea@gremifustaimoble.cat
 1. Així mateix, aquells dubtes o necessitats relacionades amb les Relacions Laborals que puguis tenir per gestionar la situació crítica que vivim amb les persones que treballen a la teva empresa, els pots adreçar a advocat@gremifustaimoble.cat
 2. També, per a consultes sobre mesures fiscals o financeres que les administracions adoptaran per ajudar les empreses a afrontar la crisi que vivim, les pots adreçar a corporate@gremifustaimoble.cat
 3. I per a qualsevol dubte o comentari general, pots adreçar-te a la coordinació general del GFiM salvador@gremifustaimoble.cat

Estem convençuts que sabràs comprendre aquestes mesures de prevenció responsable que adoptem ara i t’invitem a adoptar tu també aquelles que s’adaptin millor a les circumstàncies de la teva empresa. Pots consultar aquí la GUIA amb els consells que el Ministeri del Treball i la SS ofereix a data actual. És responsabilitat de tots limitar, alentir i reduir l’expansió de l’epidèmia que ens afecta per recuperar la normalitat quan abans millor.