Grans ponents internacionals al V Congrés Fusta Constructiva

13 oct 2022 | Notícies

El V Congrés Fusta Constructiva, que tindrà lloc el 8 i 9 de novembre al Museu del Disseny de Barcelona, no només compta amb la millor representació de ponents de l’àmbit nacional, sinó també internacional.

Del món de l’arquitectura tindrem a Andrew Waugh, fundador del despatx d’arquitectura de Londres Waugh Thistleton Architects. Waugh és reconegut internacionalment per les seves innovadores aportacions a l’arquitectura i per haver projectat l’edifici més alt d’Europa amb estructura de fusta. L'any 2010 va ser guardonat amb la medalla del president de RIBA (Royal Institute of British Architects) pel seu treball sobre la viabilitat i pràctica d'estructures de fusta per a edificis de gran altura. Amb participació en nombroses publicacions estrangeres, actualment és un sol·licitat conferenciant internacional que ens eclipsarà amb la conferència “‘Let the wood do the work’”.

Del món de la investigació en fusta tindrem al xilè Pablo Guindos. Doctor en Enginyeria de la Fusta, en l’actualitat és investigador principal en el Centre de Excel·lència CENAMAD y Director Executiu del CIM UC. Amb àmplia experiència en educació, és també acadèmic d’Enginyeria Civil del Departament d’Enginyeria Estructural i Geotècnica i del Departament d’Enginyeria i Gestió de la Construcció de la Pontifícia Universitat Catòlica de Xile. Pablo Guindos ens parlarà dels avanços d’enginyeria estructura amb fusta a Xile per a construir edificis de mitjana i gran alçada.

Dos ponents excepcionals, per una cita excepcional, que no et pots perdre!

Compra la teva entrada