Alfons Solé, nou president del Gremi Fusta i Moble de Catalunya

20 jul 2021 | Notícies

El Gremi Fusta i Moble de Catalunya té nou president. Alfons Solè ha estat escollit com a cap visible del Gremi a la Assamblea General, que va tenir lloc ahir, 19 de juliol. Substitueix en el càrrec a Denis Boglio, que va ser nomenat president després del sobtat decés de Joaquim Feixas, president de l’entitat des de 2017.

Alfons Solé i Fallada és soci del Gremi des de l'any 1991. Nascut a Barcelona, és propietari de Fusteria, Ebenisteria i Decoració Solé des de 1989 i professor de tecnologia de la fusta i el moble del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya des del 2007.

“En la línia del que han fet els anteriors Presidents, assumeixo amb força, il·lusió i responsabilitat aquest càrrec. El Gremi continuarà donant resposta a les empreses del sector per consolidar els objectius que ens hem plantejat i donar resposta als reptes que tenim oberts. Seguirem treballant amb les administracions per tal d’ajudar a les empreses i promocionar l’ensenyament del sector, per així oferir-los personal qualificat. En plena crisi climàtica el sector de la fusta és clau per ajudar a resoldre els nous reptes mediambientals, i l’auge de la fusta constructiva es consolidarà, contribuint a un millor futur pel nostre país i per la societat”, conclou el nou president del Gremi.

Composició Junta Directiva

La nova composició de la Junta és la següent:

PRESIDENT

Alfons Solé i Fallada

VICE-PRESIDENT

Lluís Gilabert i Corominas

SECRETARI

Ignasi Caus i Anglès

TRESORER

Alfred Cardona i Burguillo

VOCALS

Denis Louis Dominique Boglio

Fermí Garriga i Puigdellívol

Concepció Montmany i Cornellas

Francesc-Xavier Moré i Farreras

Joan Vallvé i Benach